Marketing Isn’t Everything.
It’s The Only Thing.

Van een knock-out online omgeving tot een end-to-end marketingstrategie met ingeving van branding, development, social media, search, mobiel, messaging en meer.

Ongeacht de omvang van de taak ik kan u helpen.

 

 

It takes a day to understand marketing but a lifetime to master it

Als u het bouwt, zullen ze niet komen

Uw start-up of kleine onderneming zal staan of vallen op basis van het succes – of anderszijds – van uw marketing.

 Zelfs als u het beste product of de beste service hebt, gaat niemand een pad naar uw bedrijf vinden. Niemand gaat je opzoeken om je zaken te geven. Houd je zelf niet voor de gek om anders te denken.

 

Marketing isn’t a cost to doing business.

Marketing IS your business.

 

 

Effectief marketingmateriaal

Met hipmarketing kunt u de operationele marketingvereisten van uw bedrijf handhaven, Ik kan u helpen bij het ontwikkelen van effectieve inkomende en uitgaande marketinginhoud.

Search Engine Optimization (SEO)

Verbeter uw inhoud om beter te scoren in de zoekmachines. Analyses, keyword research, inhoud en metadata optimalisatie, gestructureerde gegevens markup, en nog veel meer.

 Adverteren (SEA)

Ik ontwerp uw advertentie, set-up van uw campagne (Google Adwords, Facebook, LinkedIn) , uit te voeren retargeting, monitoring en rapportage.

 Conversie Optimalisatie (CRO)

Ontdek waarom bezoekers niet  kopen.  Ik zet A / B testen, heatmapping, analyse en rapportage’s in om dit te achterhalen.

Content Marketing

Ik maak u uw content strategie en neem de productie van materialen (tekst, afbeeldingen, video, audio) voor blogs, white papers, eBooks, infographics, social media, en nog veel meer voor u uit handen.

Social Media

hipmarketing kan u helpen om een goede Facebook, Twitter-, of Instagram-pagina te maken, die ook nog eens word gevonden door uw doelgroep en Google. Ik raad dit wel aan direct te doen omdat Google deze activiteit ook meeneemt in de zoekresultaten.

Webbouw

Het gaat niet alleen om mooie foto’s. Ik combineer afbeeldingen en tekst met een prachtig ontwerp tot conversies en het genereren van leads.

Small Business Marketing Solutions

Start-ups en kleine bedrijven hebben unieke en specifieke marketingbehoeften.

Mijn assortiment marketing oplossingen voor start up’s en kleine bedrijven is ontworpen om het bewustzijn, de reputatie en het vertrouwen in de gedachten van uw publiek te vergroten.

 Marketing tools

 Door de prestaties te meten met diverse tools krijgt uw snel inzicht waar de verbeterpunten zich bevinden.

SEO

Zoekmachine optimalisatie was eerder het proces om de inhoud zo goed mogelijk te presenteren voor de zoekmachines, met als doel hoog in de zoekresultaten te staan. Effectieve en duurzame SEO is nu veel meer geworden.

 Vandaag de dag bevat SEO onderwerp onderzoek, content creatie, merk voice, en zelfs gebruikerservaring. Zoekmachines kijken nu naar resultaten die beter afgestemd zijn op de gebruikersintenties, niet alleen short tail maar ook long tail zoekwoorden.

Spreek uw doelgroep aan met de juiste tone of voice.

 Ik ben van mening dat de manier waarop de tone of voice word ingezet in de content marketing strategie u de doelgroep op de juiste manier aanspreekt en verlijd tot kopen van uw product of dienst. Te veel bedrijven vullen hun contentstrategie met onbegrijpelijke jargon, technische en acroniemen. Studies hebben keer op keer aangetoond dat klanten liever eenvoudig, duidelijke content waarderen.

 

 Uw volgende stap

Hopelijk bent uw enthousiast geworden na wat u heeft gehoord.

De volgende stap is om contact met mij op te nemen.

Laten we uw specifieke bedrijfsdoelstellingen, eisen, tijdschema en budget bespreken.

Ongeacht de omvang van uw bedrijf,

kan ik een op maat gemaakt programma samenstellen.

dat de specifieke verkoop- of marketingproblemen kan verhelpen die

voorkomen dat uw bedrijf het ware potentieel realiseert.

Samen ontwikkelen we de juiste combinatie

van strategie en tactiek die geschikt is voor uw bedrijf.

Neem contact met mij op om een gratis, kennismaking te regelen.

Over hipmarketing

Mijn naam is Erwin Ruys ik ben een creative online marketing specialist, Die start up’s en kleine bedrijven helpt om meer uit hun online omgeving te halen.Ik combineer  onder andere ontwerp SEO SEA Social media CRO en een scala aan inbound marketing. Met als resultaat het bewustzijn ,reputatie en het vertrouwen te verhogen waardoor de diensten en of verkopen worden verhoogd.Maak vandaag nog gebruik van deze online Marketing voordelen voor uw bedrijf door contact met mij op te nemen voor een Gratis kennismakingsgesprek  gesprek op locatie.

Linkedin hipmarketingGoogle+ hipmarketinghipmarketing op twitterhipmarketing op facebook

Contact

Hipmarketing

Hermelijnhof 5

3892VE

Zeewolde

E-mail info@hipmarketing.nl

Twitter @Marketinghip

Telefoon 08408823677

Pssst vertel het verderShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn