Magento webwinkels

Een Magento webwinkel laten bouwen, een Magento webwinkel uitbesteden of professionele hulp nodig? Te weinig bezoekers of te weinig verkopen? Hipmarketing helpt je graag met het starten of het professionaliseren van je Magento webwinkel.
Ik breng helder in kaart wat je moet weten en doen om online succesvol te zijn. Tijdens het gehele proces zal ik je  ondersteunen, maar ook na oplevering. Met oog voor specifieke functionele wensen leggen we samen de basis voor succesvolle online verkoop. Dit doe ik met Magento.
Magento is momenteel het meest aantrekkelijke pakket voor e-commerce ondernemers, althans, dat vind ik en 66% van de wereldwijde webwinkels.
Wat dus resulteert in dat alles wat veel gebruikt of gewenst is, al een keer is ontwikkeld. Het hoeft dus niet opnieuw te worden uitgevonden. Er zijn ook duizenden zogenaamde templates beschikbaar, ontwerpen die al gemaakt zijn. Hierdoor is er dus de mogelijkheid om voordelig een ontwerp aan te kopen, deze aan te (laten) passen en voor weinig een relatief unieke webwinkel te hebben.
Naast de grote hoeveelheid aan extensies, geeft het ook nog eens ontzettend veel vrijheid. Dit resulteert in ongelimiteerde mogelijkheden in de ontwikkeling en de uiteindelijke webwinkel. Of je nu een eigen webwinkel laat maken helemaal op maat of je gebruikt een bestaand template welke aangepast wordt, Magento wordt al heel snel je eigen webwinkel.
Het mooie is, er zijn ook al duizenden systemen gekoppeld aan Magento, de kans is zeer groot dat er al een koppeling bestaat met uw andere software systemen. En als deze er niet is, wij hebben een speciale import/export module ontwikkeld om tegen een realistische investering uw webwinkel te koppelen aan bijvoorbeeld bol.com amazon E Bay Marktplaats. Kortom Magento is een webwinkel met ongekende mogelijkheden. Meerdere webwinkels onder een platform? ook hier draait Magento zijn hand niet voor om.

 

Ik neem voor verschillende bedrijven het werk uithanden, echter is ieder bedrijf anders en ook de doelgroep heeft andere behoeftes en wensen. Daarom leer ik uw bedrijf graag kennen in een persoonlijk gesprek. Daarna kijken we samen hoe wij de samenwerking aangaan, gericht op het behalen van uw doelstellingen. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Over hipmarketing

Mijn naam is Erwin Ruys ik ben een creative online marketing specialist, Die start up’s en kleine bedrijven helpt om meer uit hun online omgeving te halen.Ik combineer  onder andere ontwerp SEO SEA Social media CRO en een scala aan inbound marketing. Met als resultaat het bewustzijn ,reputatie en het vertrouwen te verhogen waardoor de diensten en of verkopen worden verhoogd.Maak vandaag nog gebruik van deze online Marketing voordelen voor uw bedrijf door contact met mij op te nemen voor een Gratis kennismakingsgesprek  gesprek op locatie.

Linkedin hipmarketingGoogle+ hipmarketinghipmarketing op twitterhipmarketing op facebook

Contact

Hipmarketing

Hermelijnhof 5

3892VE

Zeewolde

E-mail info@hipmarketing.nl

Twitter @Marketinghip

Telefoon 08408823677

Pssst vertel het verderShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn