Het online marketing gebied blijft in beweging
en is niet meer te vergelijken met een paar jaar geleden.

Bedrijven hebben een andere aanpak nodig om de klant naar de website te trekken.

De marketing diensten die Hipmarketing  aanbied zijn bedoeld om uw bedrijf te helpen uw communicatie met de online klant beter af te stemmen. en in te spelen op de verwachtingen van de klant van vandaag. Contacteer mij vandaag nog om meer te weten te komen.

Wat is Marketing?
Marketing is mond tot mond reclame op het internet.
Het marketing doel is vrij simpel
we willen namelijk de website of webwinkel gaan voeden met klanten. Om dit te doen moeten we zichtbaar worden en werken aan de reputatie. Door vertrouwen en betrouwbaarheid op te bouwen word je van onschatbare waarde voor je klanten en is de kans groot dat ze diensten of producten bij je gaan afnemen.

 

  • Online Marketing
  • Zoekmachine Marketing (seo)
  • Social media Marketing
  • Search engine optimization 
  • Conversie Optimalisatie (Cro)
  • Zoekmachine adverteren (sea)
  • Content Creatie
  • Website Realisatie

Content Marketing

Het opbouwen van vertrouwen via gedachteleiderschap

In een tijd waarin de web sociale en mobiele technologieën de manier veranderden waarop we beslissingen nemen over verkopen, zijn traditionele push marketing technieken niet meer van deze tijd. Potentiële klanten zoeken naar nuttige relevante informatie(content) om hen te helpen de juiste aankoop te maken(inboundmarketing). Vandaag worden marketinginitiatieven van organisaties die uitsluitend op zelfbevordering hyperbole en retoriek gebaseerd zijn. Door veel mensen gezien als minder betrouwbaar(kijk is hoe goed we zijn). Minder geloofwaardig. Waar kopers naar op zoek zijn is informatie die zij beschouwen als relevant informatief en actueel. Pas dan komt content marketing goed bij de klant binnen.

Content marketing kan worden gedefinieerd als het creëren en distribueren van media (bijv. Artikelen, afbeeldingen, infographics, video’s, white papers enz.) Met als doel uw doelgroep aantrekken met informatie die zij nuttig vinden bij het maken van een Aankoopbesluit. Het doel is om de klant te helpen om actie te ondernemen op basis van wat ze lezen, zien of horen uiteindelijk tot een of andere commerciële winst leiden. Ik help je om inhoudsstrategie te definiëren. geschikte kanalen en formaten te selecteren en de inhoud te maken en te verspreiden Waar de buyer persona naar op zoek is. Ik implementeer ook tools om de effectiviteit van je contentmarketing te meten om de inspanningen te optimaliseren en de Return-On-Investment te maximaliseren.

Ondek meer over Content Marketing
 
 

Zoekmachine optimalisatie

Als de doelgroep u niet kan vinden is het tijd voor actie?

Google houdt rekening met ongeveer 200 factoren bij het beoordelen van een website

om te bepalen hoe hoog het staat tegen zoekcriteria.

In de afgelopen 12 maanden is Google’s zoekalgoritme meer dan 1000 keer bijgewerkt.

Wil je echt voldoen aan de huidige best practices van SEO,

zoekwoordonderzoek, concurrentieanalyse, schema.org-tags, enzovoort?

Of besteed uw liever uw tijd door te werken aan uw bedrijf?

Laat ik deze last van uw schouders nemen.

Ik blijf op de hoogte van de nieuwste SEO richtlijnen

en zal uw site voortdurend onderhouden om je vindbaarheid te verbeteren. 

Social Media

Veel bedrijven hebben de afgelopen jaren in sociale media marketing geïnvesteerd, met verschillende mate van successen. De meest voorkomende reden waarom een social media kanaal niet goed presteert met zijn doelgroep heeft te maken met het type inhoud. Tweets, Facebook-updates of Google+ berichten mogen niet pure promotie of zelfverreiking zijn. Als uw inhoud niet interessant of nuttig is in de gedachten van uw publiek, wordt het gezien als een soort spam. Laat mij u helpen om zinvolle, relevante en scherpere inhoud te ontwikkelen, conversaties uit te lokken en uw doelgroep te betrekken en te volgen. Ik kan ook de metrics bijhouden en analyseren om te zien hoe u het doet. En verbeterpunten met u gaan bespreken.

 
 

Van Zoekmachine optimalisatie tot ontwikkeling van uw website of webwinkel,  Hipmarketing zet je bedrijf online op de kaart via diverse internetmarketing diensten. Hipmarketing is de partner voor al je online marketing, en het realiseren van vindbare en resultaat gerichte websites en webwinkels. Daarnaast zorg ik samen met uw wensen voor een toppositie in Google via zoekmachine optimalisatie en Google AdWords. Met de nieuwste Remarketing technieken verhoog ik de conversie van uw online marketing enorm. Een slimme sociale media strategie zorgt voor nog meer contact met je  klanten. Mijn doel is om een positieve bijdrage te leveren aan je online aanwezigheid en hier het meest optimale rendement uit te behalen door het genereren van extra bezoekers naar je website. Wilt je dat de website eens goed bekeken wordt, wat kan er beter? Hoe kan ik hoger komen in Google? Welke zoekwoorden zou ik hoog op willen scoren binnen Google? Hipmarketing kan je hier uitstekend mee helpen.

Google AdWords:

AdWords is een service van Google waarmee gemakkelijk advertenties voor je bedrijf kunnen worden gemaakt en worden weergegeven. Je budget kan je zelf bepalen. Met behulp van Google AdWords kan je zelf bepalen wanneer de advertenties worden weergegeven zodat meer mensen het aanbod zien. Je betaalt alleen wanneer iemand op je advertentie klikt om de website te bezoeken, of je te bellen.

Andere mogelijkheden binnen Google Adwords

Wil je niet alleen in de zoekmachine zichtbaar zijn, maar ook op andere sites? Dan kun je ervoor kiezen om jouw campagne ook in het display netwerk van Google Adwords in te zetten. Dit levert extra bereik, naamsbekendheid en dus synergie op in combinatie met jouw reguliere campagne.  Een maximaal budget aangeven per vertoonde advertentie, maar ook per dag of maand. Een Google Adwords campagne kost je dus nooit meer dan jij wilt.

Retargeting:

Gemiddeld verlaat 50% van je bezoekers je website zonder dat ze iets gekocht hebben. Deze bezoekers krijgen hierna op andere websites, zoals Facebook, een banner van jouw website zien. Hierdoor komen ze nogmaals met jouw aanbod in aanraking. Zo verhoog je je conversiepercentage aanzienlijk!

 

SEO staat voor Search Engine Optimization, vertaald naar het Nederlands: Zoekmachine optimalisatie.

Om een goede positie in de zoekresultaten te krijgen hen je een gedegen strategie en een werkwijze nodig. Dit betekent het inrichten of aanpassen van de website webwinkel om zo optimaal mogelijk gevonden te worden binnen zoekmachines op relevante zoektermen. Het is een  samenspel tussen content, structuur, techniek  welke gezamenlijk voor een goede vindbaarheid moeten zorgen.
Om  goed gevonden te worden op relevante zoektermen, moet natuurlijk eerst bepaald worden welke zoektermen relevant zijn. Ik zoek voor je uit waar de kansen en mogelijkheden liggen in een zoekwoorden onderzoek.

Aan de hand van deze analyse neem ik je website  onder de loep. Op alle voor SEO relevante punten. Het resultaat hiervan is een rapport dat geheel van toepassing  is op je website of webwinkel.
Hipmarketing kan dit voor je bedrijf verzorgen.

Door deze doelen vooraf goed te bepalen en de juiste strategie in te zetten zult je van de volgende voordelen profiteren:

Een betere naamsbekendheid, zodat men je bedrijf op iedere zoekterm kunt tegenkomen
Hoe hoger je in Google staat, hoe sneller iemand op de website klikt
hoe meer bezoekers, hoe meer kans op verkopen.

 

Google Shopping:

Google Shopping  Met Shopping-campagnes verschijnen uw productafbeeldingen, prijzen en bedrijfsnaam in de zoekresultaten als mensen zoeken op Google, ongeacht welk apparaat ze gebruiken. Je betaalt alleen als kopers doorklikken naar de website of informatie over uw winkelvoorraad bekijken. Hierdoor bereikt je de winkelende internetgebruikers en trekt je meer bezoekers naar uw website.

Bol.com:

Heeft je een bestaande webwinkel? Dan kun je er in één klap meer dan 5 miljoen klanten bij krijgen.
Maak gebruik van de etalage van Bol.com.Ook is het mogelijk dat we een shopping feed opzetten met de bestaande webwinkel om de producten in Bol.com te zetten.

Social Media adverteren:

Adverteren binnen social media heeft als voordeel dat targeting plaats kan vinden op basis van demografische gegevens en de voorkeuren van de klant.

Het is daarom vooral geschikt voor het bereiken van specifieke doelgroepen. Hipmarketing biedt advertentie mogelijkheden binnen Facebook, Twitter en Instagram aan voor zowel B2C als B2B campagnes.

 

Facebook Adverteren:

Facebook het meest gebruikte sociale netwerk ter wereld. Daarnaast geven deze gebruikers ook duidelijk hun interesse gebied aan. Dit biedt natuurlijk goede mogelijkheden om je product of dienst bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen. Hipmarketing is gespecialiseerd in het bereiken van deze doelgroep en het aanspreken daarvan op de juiste manier.

Doormiddel van relevante advertenties en Remarketing  bereikt je de juiste doelgroep

die interesse heeft in u diensten of producten.

 

WordPress website

Uw WordPress website door Hipmarketing laten realiseren?

Hipmarketing bied ook de realisatie van professionele websites aan,
die ook nog eens goed vindbaar zijn in de zoekresultaten.
Daarnaast is het ook mogelijk uw bestaande website te voorzien van een fris uiterlijk.
Ik gebruik voor de realisatie van websites het platform WordPress

Het grootste voordeel van WordPress websites is de gebruiksvriendelijkheid.
het systeem is eenvoudig en bevat veel functies. Contentpagina’s zijn in een mum van tijd aan te passen, zonder dat daar een uitgebreide training over WordPress of bestaande technische kennis over internet voor nodig is. Een ander groot voordeel van WordPress is dat het heel gemakkelijk zoekmachine vriendelijk te maken is. Daarmee biedt het een goede basis voor zoekmachine optimalisatie, waarmee hipmarketing u natuurlijk ook kan helpen. Tot slot is het binnen een WordPress website eenvoudig om nieuwe functies toe te voegen. Kortom, met WordPress heeft u een stevige basis om goed van start te kunnen gaan.Alle websites zijn responsive, wat betekend dat ze geschikt voor de weergave op mobiele apparaten.Webwinkel koppelen aan WordPress? ook dit kan ik voor u verzorgen

u kunt dan snel beginnen met verkopen vanuit de vertrouwde omgeving van WordPress.

Ook kan ik de sociale netwerken aan uw bestaande of nieuwe website koppelen.
het voordeel hiervan is dat Google de berichten vanuit Social Media meeneemt in de zoekresultaten wat resulteert in nog meer bereik in de zoekresultaten.

Woocommerce webwinkel

 

 Woo Commerce bied de mogelijkheid direct te starten met verkopen:

Woo Commerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plugin, maar is uitgegroeid tot een van de populairste van dit moment.
Het koppelen van een WordPress website aan Woo commerce webwinkel is eenvoudig te realiseren waardoor u in mum van tijd kunt starten met het verkopen van uw producten online.

De combinatie WordPress met Woo commerce is de ideale oplossing voor de kleinere webshop
(ongeveer 500 producten) welke niet de behoefte heeft aan de uitgebreide mogelijkheden zoals een Magento webwinkel deze biedt.

 Magento webwinkels

 

Een Magento Webwinkel laten bouwen, een Magento Webwinkel uitbesteden of professionele hulp nodig? Te weinig bezoekers of te weinig verkopen? Hipmarketing helpt je graag met het starten of het professionaliseren van je Webwinkel.
Ik breng helder in kaart wat je moet weten en doen om online succesvol te zijn. Tijdens het gehele proces zal ik je ondersteunen, maar ook na oplevering. Met oog voor specifieke functionele wensen leggen we samen de basis voor succesvolle online verkoop. Dit doen we met Magento.

 

Wilt je meer weten?

Natuurlijk wil je dat!

Neem contact op. Laten we eens afspreken hoe ik kan helpen

Ik wil meer weten

Over hipmarketing

Mijn naam is Erwin Ruys ik ben een creative online marketing specialist, Die start up’s en kleine bedrijven helpt om meer uit hun online omgeving te halen.Ik combineer  onder andere ontwerp SEO SEA Social media CRO en een scala aan inbound marketing. Met als resultaat het bewustzijn ,reputatie en het vertrouwen te verhogen waardoor de diensten en of verkopen worden verhoogd.Maak vandaag nog gebruik van deze online Marketing voordelen voor uw bedrijf door contact met mij op te nemen voor een Gratis kennismakingsgesprek  gesprek op locatie.

Linkedin hipmarketingGoogle+ hipmarketinghipmarketing op twitterhipmarketing op facebook

Contact

Hipmarketing

Hermelijnhof 5

3892VE

Zeewolde

E-mail info@hipmarketing.nl

Twitter @Marketinghip

Telefoon 08408823677

Pssst vertel het verderShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn