Mijn naam is  Erwin Ruys.

oprichter en eigenaar van hipmarketing.

Ik help je met Online Marketing, Content Marketing, SEO & Social Media Marketing

Benieuwd wat ik voor uw bedrijf kan betekenen?

Bel dan met 06-34124860

Of stuur mij een mail  info@hipmarketing.nl

Sinds 2010  gepassioneerde Online Marketeer. Die gek is van Digital marketing, Zoekmachine marketing, Social media Marketing & Content Marketing.
in 2015  heb ik de stap genomen om als freelancer mijn eigen bedrijf op te richten. Bij sommige opdrachten werk ik samen met andere personen of organisaties die over vaardigheden beschikken die ik niet heb of hier simpelweg geen tijd voor heb.

 

 
 
 
 

Mijn disciplines

Ik beheers diverse Internet Marketing disciplines met als specialisaties SEO, email marketing, Social Media, Content marketing & Inbound Marketing. Ik ben in het bezit van de volgende certificaten.
-Google Analytics (Individual Qualification)
-Google Tagmanager
-Google Adwords (Fundamentals + Search Advertising)
– Inbound marketing (Hubspot)

Daarnaast beweeg ik als een schim dagelijks mee met de nieuwste trends en ontwikkelingen van het marketinglandschap doormiddel van het mijzelf maandelijks bijscholen om mijn kennis scherp te houden. Daarnaast houd ik mij bezig met het lezen van blogs en vakliteratuur zodat ik mijn kennis altijd up to date houd. Want zoals Albert Einstein ooit heeft geroepen  Once you stop learning you start dying.

 

Waarom Marketing inzetten voor je bedrijf

Het is zo dat een webwinkel of website zonder een goede online marketing strategie niet het gewenste resultaat oplevert.
Wat betekent dat uw geen goede Google positie heeft waardoor uw potentiële klanten misloopt.
Naast uw webwinkel website zijn er honderden, zo niet duizenden, andere websites die niet op de eerste pagina verschijnen bij het zoeken op bepaalde zoekwoorden en dus concurreren op bepaalde zoekwoorden.
Het is belangrijk om deze concurrentie voor te blijven zodat een goede Google positie wordt gegarandeerd.
Om een goede positie in de zoekresultaten te krijgen heeft u een gedegen strategie en een werkwijze nodig. Dit betekent het inrichten of aanpassen van de website webwinkel om zo optimaal mogelijk gevonden te worden binnen zoekmachines op relevante zoektermen (zoekwoordenonderzoek).
Het is een samenspel tussen content, structuur, techniek welke gezamenlijk voor een goede vindbaarheid moeten zorgen.
Door deze doelen vooraf goed te bepalen en de juiste strategie in te zetten zult u van de volgende voordelen profiteren.
Een betere naamsbekendheid, zodat men uw bedrijf op iedere zoekterm kunt tegenkomen
Hoe hoger u in Google staat, hoe sneller iemand op de website klikt
hoe meer bezoekers, hoe meer kans op verkopen of aanvragen.

Werkwijze

Mijn visie is om websites webwinkels beter zichtbaar te maken op internet. Veel bedrijven beschikken wel over een website, maar halen er te weinig voordeel uit. Ik wil ondernemers graag helpen om meer uit hun online omgeving te halen tegen zeer scherpe tarieven. Het beste uit uw online omgeving halen is mijn passie, Ik deel graag mijn kennis en ervaring om het online succes van uw onderneming te stimuleren. afhankelijk van u wensen en doelstellingen, ben ik meer als bereid om de mogelijkheden voor u bedrijf te bespreken op locatie.

 

It’s Not About What You Do, but Why You Do It

ieder bedrijf is anders en ook de doelgroep heeft andere behoeftes en wensen. Daarom leer ik uw bedrijf graag kennen in een persoonlijk gesprek. Daarna kijken we samen hoe ik een zo passend mogelijk voorstel kunnen maken gericht op het behalen van uw doelstellingen.

Ik houd ervan om nieuwe projecten succesvol te maken, door mijn passie en betrokkenheid probeer ik het beste uit uw omgeving te halen. Simpel gezegd.

I live and breathe this stuff.

Klinkt dit goed?

Kom dan in contact

Neem Contact met mij op

Over Hipmarketing 

Mijn naam is Erwin Ruys oprichter en eigenaar van Hipmarketing. sinds 2010  gepassioneerde Online Marketeer. Die start up’s en kleine bedrijven helpt om meer uit hun online omgeving te halen. Ik combineer onder andere ontwerp SEO SEA Social media CRO en een scala aan inbound marketing. Met als resultaat het bewustzijn reputatie en het vertrouwen te verhogen waardoor de diensten en of verkopen worden verhoogd. Maak vandaag nog gebruik van deze online Marketing voordelen voor uw bedrijf door contact met mij op te nemen voor een gratis kennismakingsgesprek gesprek op locatie.

Linkedin hipmarketingGoogle+ hipmarketinghipmarketing op twitterhipmarketing op facebook

Contact

Hipmarketing

Hermelijnhof 5

3892VE

Zeewolde

E-mail info@hipmarketing.nl

Twitter @Marketinghip

Telefoon06-34124860

Pssst vertel het verderShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn