Hipmarketing bied ook de realisatie van professionele websites aan
die ook nog eens goed vindbaar zijn in de zoekresultaten.
Daarnaast is het ook mogelijk uw bestaande website te voorzien van een fris uiterlijk.
Ik gebruik voor de realisatie van websites het platform WordPress
Het grootste voordeel van WordPress websites is de gebruiksvriendelijkheid.
het systeem is eenvoudig en bevat veel functies. Content pagina’s zijn in een mum van tijd aan te passen, zonder dat daar een uitgebreide training over WordPress of bestaande technische kennis over internet voor nodig is. Een ander groot voordeel van WordPress is dat het heel gemakkelijk zoekmachine vriendelijk te maken is. Daarmee biedt het een goede basis voor zoekmachine optimalisatie, waarmee Hipmarketing u natuurlijk ook kan helpen. Tot slot is het binnen een WordPress website eenvoudig om nieuwe functies toe te voegen. Kortom, met WordPress heeft u een stevige basis om goed van start te kunnen gaan. Alle websites zijn responsive, wat betekend dat ze geschikt voor de weergave op mobiele apparaten.Webwinkel koppelen aan WordPress? ook dit kan voor u verzorgen

u kunt dan snel beginnen met verkopen vanuit de vertrouwde omgeving van WordPress.

Ook kan ik de sociale netwerken aan uw bestaande of nieuwe website koppelen.
het voordeel hiervan is dat Google de berichten vanuit Social Media meeneemt in de zoekresultaten wat resulteert in nog meer bereik in de zoekresultaten.

Over hipmarketing

Mijn naam is Erwin Ruys ik ben een creative online marketing specialist, Die start up’s en kleine bedrijven helpt om meer uit hun online omgeving te halen.Ik combineer  onder andere ontwerp SEO SEA Social media CRO en een scala aan inbound marketing. Met als resultaat het bewustzijn ,reputatie en het vertrouwen te verhogen waardoor de diensten en of verkopen worden verhoogd.Maak vandaag nog gebruik van deze online Marketing voordelen voor uw bedrijf door contact met mij op te nemen voor een Gratis kennismakingsgesprek  gesprek op locatie.

Linkedin hipmarketingGoogle+ hipmarketinghipmarketing op twitterhipmarketing op facebook

Contact

Hipmarketing

Hermelijnhof 5

3892VE

Zeewolde

E-mail info@hipmarketing.nl

Twitter @Marketinghip

Telefoon 08408823677

Pssst vertel het verderShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn