SEO je website en word gevonden worden in Google

Het is zeer belangrijk dat je website klantgericht is. Maar je klanten moeten je website ook kunnen vinden op het zoeknetwerk. Dus is het belangrijk dat je website geoptimaliseerd wordt voor Google en Bing (SEO) zoekmachineoptimalisatie.

Hier kan ik je prima bij helpen

  • Zoektwoorden onderzoek (keywords onderzoeken) – met welke woorden(short tail) en zinnen(longtail) zoeken mensen in de zoekmachines naar jouw producten of diensten?
  • Navigatie ook wel usability genoemd is de website gebruikers vriendelijk?
  • Call-to-Action – is het voor de bezoekers duidelijk welke actie ze moeten uitvoeren(internetters zijn lui), zoals e-book downloaden, aanmelden voor een nieuwsbrief , afspraak maken, bellen, mailen enz.?
  • (SERP) Search Engine Results Page Optimalisatie – hoe staan de links van jouw website in de zoekmachine resultaten? Nodigen ze uit om op geklikt te worden? bij de meeste CMS systemen is dit gelukkig goed geregeld.
  • Schrijven van SEO vriendelijke teksten voor de website of webwinkel (content is king)
  • Opstellen zoekwoord strategie – optimalisatie van alle webpagina’s met eigen unieke zoekwoorden (heel belangrijk)
 

Waarom zoekmachine optimalisatie belangrijk is.

SEO staat voor Search Engine Optimization, vertaald naar het Nederlands: Zoekmachine optimalisatie.

Om een goede positie in de zoekresultaten te krijgen heeft u een gedegen strategie en een werkwijze nodig. Dit betekent het inrichten of aanpassen van de website webwinkel om zo optimaal mogelijk gevonden te worden binnen zoekmachines op relevante zoektermen. Het is een  samenspel tussen content, structuur, techniek  welke gezamenlijk voor een goede vindbaarheid moeten zorgen.

Om  goed gevonden te worden op relevante zoektermen, moet natuurlijk eerst bepaald worden welke termen relevant zijn. Ik zoek voor u uit waar de kansen en mogelijkheden liggen in een zoekwoorden onderzoek.
Aan de hand van deze analyse neem ik uw website volledig onder de loep.Op alle voor SEO relevante punten. Het resultaat hiervan is een zeer uitgebreid rapport dat geheel van toepassing  is op uw website of webwinkel. Google wil haar gebruikers de beste zoekresultaten geven. Hiervoor crawlt haar zoekmachine het web en slaat alle websites en webpagina’s op in een index. Wanneer er een zoekopdracht wordt geplaatst (dit gebeurt miljarden keren per dag) kijkt Google met name naar de relevantie (keywords), populariteit (zoals backlinks, social), actualiteit (Blog berichten), kwaliteit en leesbaarheid (code) om te bepalen welke resultaten er bovenaan getoond moeten worden.

Hipmarketing is de  SEO specialist Zeewolde.

Door de seo doelen vooraf goed te bepalen en de juiste strategie in te zetten zult u van de volgende voordelen profiteren:

Een betere naamsbekendheid, zodat men uw bedrijf op iedere zoekterm kunt tegenkomen
Hoe hoger u in Google staat, hoe sneller iemand op de website klikt
hoe meer bezoekers, hoe meer kans op verkopen.

Waarom Hipmarketing?

Zoekmachine optimalisatie specialist

Ruime kennis en ervaring binnen zoekmachines

Samen bouwen aan een lange termijn relatie

Waar wacht je nog op?

Neem nu contact met mij op

 

Let’s Talk

Over hipmarketing

Mijn naam is Erwin Ruys ik ben een creative online marketing specialist, Die start up’s en kleine bedrijven helpt om meer uit hun online omgeving te halen.Ik combineer  onder andere ontwerp SEO SEA Social media CRO en een scala aan inbound marketing. Met als resultaat het bewustzijn ,reputatie en het vertrouwen te verhogen waardoor de diensten en of verkopen worden verhoogd.Maak vandaag nog gebruik van deze online Marketing voordelen voor uw bedrijf door contact met mij op te nemen voor een Gratis kennismakingsgesprek  gesprek op locatie.

Linkedin hipmarketingGoogle+ hipmarketinghipmarketing op twitterhipmarketing op facebook

Contact

Hipmarketing

Hermelijnhof 5

3892VE

Zeewolde

E-mail info@hipmarketing.nl

Twitter @Marketinghip

Telefoon 06-52671361

Pssst vertel het verderShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn