Veelgestelde vragen

Niet alle online marketing bedrijven zijn hetzelfde en dat is maar goed ook.
hipmarketing is er voor de start up’s en kleinere bedrijven die niet
beschikken over grote marketing budgetten maar wel goed zichtbaar willen zijn op het internet.

 

It’s about standing out.

In een wereld van copycat-aanbiedingen en uiterlijk-identieke bedrijfsmodellen moet een bedrijf merk en waarde-differentiatie creëren in de gedachten van haar nieuwe en bestaande klanten.

Why i stand out

een deel van hoe ik  differentiatie van andere marketingbedrijven aantoon, is mijn vooruitzicht, mijn aanpak, mijn normen waarden en mijn mening.

Ik ontwikkel  marketingstrategieën, creëer tekst en visuele inhoud en controleer de aanwezigheid van uw organisatie in de sociale media. Ik zet uw website sterk in zoekmachine resultaten door gebruik te maken van de nieuwste technieken en processen in zoekmachine optimalisatie. ik ontwikkel advertentie strategieën, ontwerp campagnes, online uitvoeren (PPC) analyseer en rapporteer over de resultaten.

 

Wat is het uurtarief van Hipmarketing?

Ik krijg deze vraag heel vaak en is moeilijk te beantwoorden.

Ik beschouw elke klant als uniek, elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke problemen behoeften en doelen. Mijn marketing diensten zijn bedoeld  om elke klant de beste service te geven. Hierdoor is het onmogelijk is om een vaste prijs te geven voordat ik weet hoe uw bedrijf in elkaar steekt. Ik werk samen met u om erachter te komen wat de meest waardevolle bijdrage zou kunnen zijn voor uw organisatie, en dan werk ik dit uit. Zodra ik dit  gedaan heb en we zijn er allemaal blij mee, dan kijken we samen naar de volgende stap.

 

 

Een Uurtarief heb ik niet echt

Voor projecten is het lastig om een uurtarief te rekenen.

Ik denk dat het veel beter is voor iedereen  dat ik kosten in rekening breng voor het project als een vast bedrag, ongeacht de duur van het project. Op die manier weet je precies hoeveel het traject gaat kosten, en kan ik me concentreren op het leveren van het best mogelijke resultaat.  Mocht uw toch een prijs per uur  willen ontvangen dan zal ik dit uiteraard doen.

 

Start vandaag met het verbeteren van uw zichtbaarheid

Dus waar wacht je op?

Neem contact met mij op.

Ook als u nog vragen heeft geen probleem.

Laten we praten.

Over hipmarketing

Mijn naam is Erwin Ruys ik ben een creative online marketing specialist, Die start up’s en kleine bedrijven helpt om meer uit hun online omgeving te halen.Ik combineer  onder andere ontwerp SEO SEA Social media CRO en een scala aan inbound marketing. Met als resultaat het bewustzijn ,reputatie en het vertrouwen te verhogen waardoor de diensten en of verkopen worden verhoogd.Maak vandaag nog gebruik van deze online Marketing voordelen voor uw bedrijf door contact met mij op te nemen voor een Gratis kennismakingsgesprek  gesprek op locatie.

Linkedin hipmarketingGoogle+ hipmarketinghipmarketing op twitterhipmarketing op facebook

Contact

Hipmarketing

Hermelijnhof 5

3892VE

Zeewolde

E-mail info@hipmarketing.nl

Twitter @Marketinghip

Telefoon 08408823677

Pssst vertel het verderShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn